Wij denken met u mee!

Gericht op kwaliteit

Altijd snel ter plaatse!

Wastafel verstopping Ede

 

Bij een verstopping in de badkamer denkt u waarschijnlijk al snel aan het doucheputje. Dit is echter niet de enige afvoer in uw badkamer die verstopt kan raken. Het probleem kan namelijk ook opduiken in de afvoer van uw wastafel. Menig inwoner van Ede krijgt weleens te maken met een verstopping van de afvoer van een wastafel. Er spoelt namelijk behoorlijk wat rommel weg via het putje. Zo belanden er onder meer haren, gelresten en nagels in de afvoer. Deze rommel kan hier ophopen. Wanneer dit gebeurt, is de kans op een verstopping groot. Heeft u reeds te maken met een wastafel verstopping in Ede? Dan kan onze loodgieter ervoor zorgen dat dit probleem snel verleden tijd is.

Verstopping snel en vakkundig verholpen


Een wastafel verstopping in Ede zorgt ongetwijfeld voor de nodige frustraties. Logisch, want het is ook vervelend wanneer het water niet of nauwelijks wegstroomt. Reden genoeg dus om de verstopping zo snel mogelijk te verhelpen. Hiervoor bent u bij onze loodgieter in Ede aan het juiste adres. Wij weten namelijk precies wat wij moeten doen bij een verstopte wastafel. De verstopping is dus binnen de kortste keren verholpen wanneer u een beroep op onze loodgieter doet.

U hoeft er daarnaast niet bang voor te zijn dat de verstopping snel terugkeert. Wij verhelpen het probleem namelijk altijd op de juiste wijze. Een verstopping verdwijnt hierdoor volledig uit uw afvoer, waardoor het water weer goed wegstroomt.

Ga niet zelf aan de slag


Indien u te maken heeft met een wastafel verstopping in Ede probeert u het probleem mogelijk eerst zelf te verhelpen. Dit kan, maar u moet u bewust zijn van de gevaren. U kunt de verstopping namelijk ook verergeren. Wanneer u een ontstopper gebruikt, kan de verstopping namelijk verder de afvoer inschieten. En hoe dieper de verstopping zit, des te lastiger het wordt het probleem te verhelpen. Ga dus niet zelf aan de slag met een wastafel verstopping in Ede, maar doe een beroep op onze loodgieter.

Maak gebruik van onze spoeddienst!

Call Now Button