Wij denken met u mee!

Gericht op kwaliteit

Snel ter plaatse

Ontstoppingsdienst in Ede

Naast een storing in uw verwarming en lekkages, vormt ook een verstopping in uw afvoer een van de grootste ergernissen voor veel woningbezitters. Een verstopping gaat vaak gepaard met een erge, zeer smerige stank. Om hier een einde aan te maken biedt onze ontstoppingsdienst in Ede en omgeving de oplossing! Wij komen bij u langs om uw afvoer door te spuiten en de verstopping hiermee op te lossen. Hoewel de stank niet meteen verdwenen zal zijn, kunt u wel weer gebruikmaken van uw toilet, douche en de afvoer in uw keuken.

Het is nog beter om ons in Ede al voor het ontstaan van een verstopping te benaderen. Ook het onderhoud van uw afvoer behoort bij ons namelijk tot de mogelijkheden, zodat beginnende verstoppingen direct kunnen worden aangepakt.

Ontstaan verstoppingen in de afvoer

Ontstoppingsdienst edeVerstoppingen kunnen op meerdere manieren ontstaan, maar zijn vaak het gevolg van ofwel veel vuil in uw afvoer, ofwel een overmatig gebruik van toiletpapier. Om dit tegen te gaan is het logischerwijs noodzakelijk om op het gebruik van uw toiletpapier te letten en tegelijkertijd zo min mogelijk restafval door uw afvoer te laten komen. Dit restafval stroomt minder snel, waardoor het zich aan de zijkant van de afvoer kan hechten en zo het begin vormt van een verstopping.

Dit kan in uw woning voorkomen in bijvoorbeeld de keuken, waar restafval van het eten vaak niet wordt opgevangen. Buitenom komt het voor in de vorm van takjes en bladeren, die door de regenpijp gaan.