Wij denken met u mee!

Gericht op kwaliteit

Snel ter plaatse

Ontstoppingsdienst in Ede

Naast een storing in uw verwarming en lekkages, vormt ook een verstopping in uw afvoer een van de grootste ergernissen voor veel woningbezitters. Een verstopping gaat vaak gepaard met een erge, zeer smerige stank. Om hier een einde aan te maken biedt onze ontstoppingsdienst in Ede en omgeving de oplossing! Wij komen bij u langs om uw afvoer door te spuiten en de verstopping hiermee op te lossen. Hoewel de stank niet meteen verdwenen zal zijn, kunt u wel weer gebruikmaken van uw toilet, douche en de afvoer in uw keuken.

Het is nog beter om ons in Ede al voor het ontstaan van een verstopping te benaderen. Ook het onderhoud van uw afvoer behoort bij ons namelijk tot de mogelijkheden, zodat beginnende verstoppingen direct kunnen worden aangepakt.

Ontstaan verstoppingen in de afvoer

Ontstoppingsdienst ede Verstoppingen kunnen op meerdere manieren ontstaan, maar zijn vaak het gevolg van ofwel veel vuil in uw afvoer, ofwel een overmatig gebruik van toiletpapier. Om dit tegen te gaan is het logischerwijs noodzakelijk om op het gebruik van uw toiletpapier te letten en tegelijkertijd zo min mogelijk restafval door uw afvoer te laten komen. Dit restafval stroomt minder snel, waardoor het zich aan de zijkant van de afvoer kan hechten en zo het begin vormt van een verstopping. Dit kan in uw woning voorkomen in bijvoorbeeld de keuken, waar restafval van het eten vaak niet wordt opgevangen. Buitenom komt het voor in de vorm van takjes en bladeren, die door de regenpijp gaan.

Noodzaak om een loodgieter in te schakelen bij een verstopping

Een beginnende verstopping is in sommige gevallen zelf te verhelpen. Er zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, waarmee u een verstopping op kunt lossen. Wist u bijvoorbeeld dat soda een milieuvriendelijke oplossing vormt tegen verstoppingen? Ook een trekveer of een traditionele ontstopper zijn geliefde hulpmiddelen onder woningbezitters. Het zou voor u een reden kunnen zijn om niet direct voor de hulp van onze loodgieter in Ede te kiezen.

Bij een serieuze verstopping hebben deze hulpmiddelen echter nauwelijks nog zin. De verstopping is in zo’n geval dermate ernstig, dat soda niet krachtig genoeg is. Evenals de andere beschreven hulpmiddelen tegen verstoppingen. U heeft onze ontstoppingsdienst nodig om de afvoer volledig te ontstoppen.

Krachtige hulpmiddelen tegen verstoppingen

Onze ontstoppingsdienst in Ede beschikt over diverse hulpmiddelen, om de verstopping op een effectieve wijze te verhelpen. Zo kan er onder een hoge druk water door de afvoer worden gespoten. Iets wat ertoe leidt, dat restafval direct naar de centrale riolering wordt afgevoerd. Ook kan er gekozen worden voor het gebruik van een klein haakje, waarmee dikke proppen restafval uit uw verstopte afvoer kunnen worden getrokken.

Naast de krachtige hulpmiddelen waarover wij beschikken is ook de mogelijkheid tot het uitvoeren van een camera inspectie een reden om voor onze hulp te kiezen. Met een camera inspectie kan bekeken worden om wat voor type verstopping het gaat en of deze volledig verholpen is. Wij zullen u altijd informeren over hetgeen we tijdens een camera inspectie hebben opgemerkt. Het helpt u nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Call Now Button