Onze loodgieters hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten loodgieterswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van nieuwe leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen in huis, enzovoorts. Bij deze werkzaamheden is een nauwkeurige manier van werken essentieel, om schade aan woningen te kunnen voorkomen. Ook voor het aanleggen van een afvoer op uw balkon, kunt u op onze hulp rekenen. Vooraf zullen we u van passend advies voorzien over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u bijvoorbeeld voor een klein gootje in of aan uw balkon? Laat u een gat in het balkon boren om het water weg te laten lopen? Enzovoorts.

 

Belang van een goede afvoer op uw balkon

Vaak wordt het belang van een goede hemelwaterafvoer op het balkon onderschat. Daar waar wel de nodige aandacht besteed wordt aan de goten die langs een woning lopen. Als het vocht te lang op het balkon blijft staan, kan dit in het balkon trekken. In het geval van steen kan dit voor schimmelvorming of een nare groene aanslag zorgen. Bij houten vlonders op uw balkon kan het tot houtrot leiden. Iets wat u wilt voorkomen, omdat een dergelijke schade maar zeer moeizaam te herstellen is.

 

Advies over een geschikte afvoer op het balkon

Veel mensen hebben geen idee welk type afvoer het beste bij hun balkon past. Onze loodgieters voorzien u graag van passend advies en kunnen de afvoer vervolgens voor u aansluiten. Bij het aansluiten van een afvoer is het belangrijk om heel precies te werk te gaan. Zo mag er geen speling voorkomen tussen de afvoer van uw balkon en bestaande afvoerleidingen. Dit zou immers voor lekkages kunnen zorgen!

 

Tip: plaats altijd een bladvanger over uw afvoer op het balkon. Op deze manier voorkomt u dat bladeren en kleine takjes in de herfst het begin van een verstopping vormen.

Call Now Button