Wij denken met u mee!

Gericht op kwaliteit

Snel ter plaatse

Lekkage in Ede

Lekkage is een van de grootste ergernissen van veel huishoudens, daarbij kan lekkage zorgen voor een blijvende waterschade op belangrijke documenten of bijvoorbeeld uw muren en houtwerk. Om lekkage te verhelpen heeft u niet alleen een scherp oog nodig, maar ook bepaalde materialen als een nieuw stuk leiding, onderdelen voor een vaatwasser, enzovoorts. Het vinden van de bron van een lekkage is vaak niet makkelijk, zeker als dit in de leidingen onder uw woning zit. Onze loodgieters helpen u graag bij lekkage in Ede en omgeving, waarbij we direct zorgen voor een passende oplossing voor de lekkage.

Verhelpen van lekkage in Ede

Lekdetectie ede Het verhelpen van lekkages is vaak een eenvoudige klus voor onze loodgieters, door de ervaring die we hier de afgelopen jaren in hebben opgebouwd. Na het vinden van de bron van de lekkage, bijvoorbeeld  in uw leiding of in een van de onderdelen van een vaatwasser of wasmachine, zoeken we direct naar de beste oplossing. In sommige gevallen zal het noodzakelijk zijn om uw leiding gedeeltelijk te vervangen, in andere gevallen is het bevestigen van een rubber bandje voldoende om het lekken tegen te gaan. Bij scheurtjes in de afvoer van bijvoorbeeld een wasmachine of vaatwasser zal het kapotte onderdeel moeten worden vervangen in de meeste gevallen.

Mocht de lekkage blijvende schade aan bijvoorbeeld uw houtwerk hebben opgeleverd, dan zullen wij u zo goed mogelijk helpen bij het herstellen van de schade. Zo vindt u in ons een ideale partner wanneer u last heeft van lekkage. Bel direct!

Call Now Button