Wij denken met u mee!

Gericht op kwaliteit

Altijd snel ter plaatse!

Gootsteen verstopping in Ede

De afvoer van een gootsteen raakt betrekkelijk makkelijk verstopt. Toch is de gemiddelde inwoner van Ede zich hier niet bewust van. Zo spoelen zij bijvoorbeeld geregeld etensresten door de afvoer van hun gootsteen. Ondanks dat dit maar kleine hoeveelheden zijn, kan er toch een verstopping ontstaan. De etensresten kunnen in de afvoer namelijk aan elkaar gaan plakken en zich ophopen in de afvoer van uw gootsteen. De verstopping wordt zo alsmaar groter en groter, waardoor er op den duur mogelijk geen water meer langsheen kan. Om dit probleem te verhelpen, schakelt u onze loodgieter in voor een gootsteen verstopping in Ede.

Waarom laten ontstoppen door onze loodgieter?

Heeft u nog een pak soda in de schoonmaakkast staan? Zeker de moeite waard om dat erbij te pakken. Soda en heet water kunnen een lichte verstopping op milieuvriendelijke wijze oplossen. Wie weet begint de afvoer toch langzamerhand weer door te lopen. Ook zijn er chemische middelen op de markt die een verstopping kunnen verhelpen. Lees voor gebruik altijd goed de bijsluiter en let altijd op uw eigen veiligheid. Nog steeds geen beweging in de verstopping te krijgen? Dan kunt u ook nog de sifon onder de verstopte afvoer losschroeven en de binnenkant schoonmaken. Wie weet lukt het om de rommel eruit te halen. Zorg daarna wel dat u de sifon weer op de juiste wijze terug plaatst.

U kunt dit natuurlijk doen voor een snelle oplossing, maar uit ervaring weten wij dat een verstopping vaak niet geheel verwijderd wordt. In dat geval heeft u binnen de kortste keren wederom te maken met het probleem. Dit is niet het geval wanneer u een gootsteen verstopping in Ede laat verhelpen door onze loodgieter. Wij verhelpen het probleem altijd op de juiste wijze, waardoor een verstopping niet snel terugkeert. gootsteen verstopping

Het probleem wordt snel verholpen

U schakelt onze loodgieter allereerst in om een gootsteen verstopping in Ede vakkundig te verhelpen. Wij verhelpen het probleem overigens niet alleen vakkundig, maar ook snel. Wanneer uw gootsteen verstopt zit, kunt u namelijk een beroep doen op onze spoedservice. Deze is 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar. Neemt u contact met ons op voor een gootsteen verstopping in Ede? Dan sturen wij zo snel mogelijk één van onze loodgieters naar u toe. Deze loodgieter verhelpt de verstopping binnen de kortste keren, waardoor u snel weer gebruikt kunt maken van uw gootsteen.

Maak gebruik van onze spoeddienst!

Call Now Button