Wij denken met u mee!

Gericht op kwaliteit

Snel ter plaatse

Professionele hulp bij gasleiding afpersen in Ede

Wanneer een gasleiding niet langer wordt gebruikt moet deze worden afgesloten. De gasleiding wordt dan afgeperst, zoals dat heet. Deze wordt volledig afgesloten zodat er geen gas meer uit kan ontsnappen. Een gaslek kan namelijk levensgevaarlijk zijn. Online kun je een heleboel handleidingen vinden om deze handeling zelf uit te voeren. Heb je meer vertrouwen in een professional? Een gasleiding afpersen in Ede is voor onze loodgieters geen probleem.

Risico vermijden

Een gasleiding die niet langer in gebruik is kun je maar beter direct afsluiten, om het risico op een gaslek te verminderen. Aardgas is zeer licht ontvlambaar en daarom moet er zorgvuldig mee worden omgegaan. Een gasleiding afpersen is pas klaar als de leiding ook daadwerkelijk volledig dicht is, maar omdat het gas kleurloos is, valt dit voor een onervaren klusser moeilijk te controleren. Als je zelf geen of weinig ervaring hebt dan kun je dit het beste overlaten aan iemand die er wel verstand van heeft. Als het gas niet op zorgvuldige wijze wordt afgesloten kan dit voor zeer gevaarlijke situaties zorgen.

Laat het aan vakmensen over

Onze medewerkers weten precies hoe zij een dergelijk karwei moeten aanpakken. De loodgieter weet welke veiligheidsregels nageleefd moeten worden om een betrouwbaar resultaat af te kunnen leveren. De klus zal snel en vakkundig worden gedaan, met behulp van de juiste materialen. Een eventueel lek hebben onze professionals dankzij deskundige meetapparatuur zo opgespoord en verholpen. Heb jij een gasleiding die je op een professionele manier wilt laten afsluiten? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Call Now Button