Wij denken met u mee!

Gericht op kwaliteit

Altijd snel ter plaatse!

FAQ

Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Heeft u nog een vraag? Neem dan contact met ons op!

Loodgieter van Egmond zorgt voor de installatie van onder meer waterleidingen, sanitair, cv-ketels en de verwarming. Ook kunnen zij helpen bij problemen met de riolering. De meeste loodgieters weten raad met zowel oudere installaties als de nieuwere technieken. Vroeger waren alle pijpen van lood, hier komt het woord loodgieter vandaan. Tegenwoordig is dit allang niet meer het geval. Ook voor onderhoud en reparaties kunt u een loodgieter bellen. De meest voorkomende klus van een loodgieter is het verhelpen van een lekkage.

Heeft u verder nog vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen via: 0318-782564.

Een verstopping kan ontstaan als er bijvoorbeeld dingen worden doorgespoeld die niet doorgespoeld horen te worden. Denk hierbij aan etensresten, natte schoonmaakdoekjes of maandverband. Een verstopping kan vaak verholpen worden door het gebruik van een ontstopper. Ook zijn er chemische middelen die speciaal zijn samengesteld voor ontstopping. Mocht dit niet baten, bel dan een loodgieter. Zij hebben speciaal gereedschap om het probleem op te lossen.

Loodgieters bepalen de prijs op grond van een aantal factoren die afhankelijk zijn van de klus. Er is dus geen vast bedrag te noemen. Een loodgieter rekent voorrijkosten om bij u thuis te kunnen komen, daarnaast wordt er gekeken naar de soort klus. Ook het aantal uur dat een loodgieter bezig is met een bepaalde klus speelt een rol in de uiteindelijke kosten.

Een lekkage is natuurlijk erg vervelend. Het kan helpen om de hoofdkraan dicht te draaien, zodat er geen water meer is om te lekken. Dit voorkomt verdere schade. Nadat u dit heeft gedaan, is het tijd om de oorzaak van de lekkage aan te pakken. U kunt een loodgieter bellen om het probleem te verhelpen. De loodgieter kan achterhalen waar het probleem zit.

Niet elke cv-ketel heeft een even groot vermogen. Dit omdat ook niet iedere ruimte even groot is. Bij het kiezen van de juist cv-ketel moet er gekeken worden naar de verhouding tussen woning en vermogen. Een eengezinswoning heeft gemiddeld genomen een cv-ketel van 24 kW nodig. Een kleinere woning heeft soms al voldoende aan 18 kW. De grootte van uw woning is dus belangrijk om mee te laten spelen in de keuze voor een cv-ketel.

Wij werken in de regio Ede. In en rondom Ede helpen wij u graag aan uw loodgieters gerelateerde problemen. Mocht u niet zeker weten of wij u kunnen helpen, aarzel niet om ons te bellen via: 0318-782564.

Wij zijn bereikbaar via: 0318-782564. Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat wij er zo snel mogelijk zijn.

Call Now Button