Wij denken met u mee!

Gericht op kwaliteit

24-uurs service

Daklekkage in Ede deskundig opgelost

Een daklekkage is zeer vervelend. Een lek in het dak kan behoorlijk wat schade veroorzaken. Het opsporen van de bron van het lek is niet eenvoudig. De oorsprong van het lek bevind zich vaak op plaatsen waar je niet gemakkelijk bij kunt komen, zonder nog meer beschadigingen te veroorzaken. Onze vakmensen beschikken over de juiste apparatuur waarmee de oorzaak van het lek zonder hak- of breekwerk kan worden opgespoord. Een daklekkage in Ede hebben onze medewerkers binnen no-time verholpen.

Snel verhelpen is schade beperken

Het is altijd vervelend. De waterschade zorgt voor beschadigingen aan het plafond, de muur en misschien zelfs de vloer. Behang laat los, vochtplekken verschijnen op de muren en de vloeren worden aangetast. Al dit vocht kan verder in jouw huis trekken waar het kan zorgen voor schimmel, stankoverlast en andere vochtproblemen. Een lekkage is ook nog eens funest voor je dakconstructie. Het is daarom belangrijk dat het lek zo spoedig mogelijk wordt opgespoord en verholpen.

Meldt het bij ons

Om de overlast zo snel mogelijk te verhelpen moet het lek worden opgespoord. Het kan veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden, slecht onderhoud of verouderde materialen. Met behulp van geavanceerde apparatuur hebben onze specialisten het lek binnen korte tijd opgespoord, zodat er direct actie op kan worden ondernomen. Hier komt geen onnodig hak- of breekwerk aan te pas. De daklekkage zal vakkundig worden aangepakt zodat het risico op herhaling nihil is. Maak daarom snel een afspraak met ons.

24/7 bereikbaar!