Wij denken met u mee!

Gericht op kwaliteit

Snel ter plaatse

Lastige afvoerput verstopping in Ede

Verstopping van uw douche of bad is zeer vervelend. U kunt niet langer van de douche gebruik maken omdat de afvoer dicht zit. Bovendien begint de stank ondragelijk te worden. Uw afvoerput verstopping in Ede lossen we graag voor u op. Onze professionele loodgieters kunnen verstoppingsproblemen goed aan en helpen u graag.

Verstoppingsproblemen afvoer

De oorzaak van dit soort verstoppingen is bijna altijd de combinatie van haren, zeep en vetten en is dan ook lastig te voorkomen. Gelukkig voor u is het voor ons ook redelijk makkelijk te verhelpen. Met de vacuümtechniek zuigen we  uw afvoer weer schoon. De stank is weer verdwenen en uw douche of bad weer bruikbaar.

Keuken en wc

afvoerput verstopping ede Verstoppingen in de keuken of het toilet kunnen we ook voor aanpakken. Door middel van hoge druk reiniging maken we de leidingen weer vrij van alle obstructies. Vooral in de keuken, waar de leidingen vaak kleiner zijn komen verstoppingen regelmatig voor. Voor het repareren van uw toilet gebruiken we dezelfde reinigingstechniek al komt er soms ook een camera aan te pas. Door middel van deze camera kunnen we het probleem heel precies lokaliseren. De obstructies worden vervolgens verwijderd en na de reiniging kunt u weer onbezorgd uw keuken of toilet gebruiken.

Samenspraak

In samenspraak met u besluiten we wat de beste oplossing voor het probleem is. Uiteraard zijn we ook bereid om u te adviseren over toekomstig gebruik. Onze loodgieters zijn u van dienst bij alle mogelijke wateroverlast en bieden graag een helpende hand.

Call Now Button